Navigace v sekci
- Konvektomaty
- Varná technika
- Chladící zařízení
- Chladící vitríny
- Šokové zchlazovače
- Myčky nádobí
- Pece
- Kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Nápojová technika
- Přeprava stravy
- Výdej stravy
- Vakuové baličky
- Nerezový nábytek
- Gastronádoby
- Holdomat
- Sous Vide
- HotmixPro
- Regály IN-FIX
- Čisticí a mycí chemie
- Prospekty v PDF ke stažení
- Indukce
Zavolejte mi
Profesionální myčky nádobí
Dodáváme profesionální myčky na nádobí, myčky na sklo, průchozí myčky nádobí, myčky na černé nádobí. Dále v našem sortimentu naleznete úpravny vody, koše a chemii pro myčky nádobí.

Naše firma poskytuje kompletní dodávky mycí technologie pro restaurace, bary, školní kuchyně a jídelny, hospody a další provozy. Nabízíme profesionální myčky značek Winterhalter včetně široké škály příslušenství.
Bohatý program této značky plně pokrývá požadavky na mytí nádobí ve všech gastronomických provozech. V případě, že si nejste jisti tím, jakou myčku Váš gastronomický provoz vyžaduje a jaké příslušenství budete potřebovat, kontaktujte naše obchodní oddělení, které Vám s výběrem myčky ochotně pomůže.
Podstolové myčky nádobí, skla či příborů
Výhody podstolových myček:
- Rychlost – krátké programy Vám garantují více času pro Vaše hosty a menší potřebu nádobí
- Úspora – vody, prostředků i elektrické energie
- Spolehlivost – pro obsluhu jasné "jednotlačítkové ovládání" s barevnou signalizací
- Hygienická koncepce – hladký bezespárový vnitřní prostor, automatický samočisticí program, nepřímá technologie ohřevu zabraňující usazování vápna a nečistot
- Prostorová nenáročnost – díky kompaktním rozměrům a volitelně zabudovaným zásobníkům pro mycí a oplachový prostředek
- Speciální koše – pro různé druhy nádobí
Průchozí myčky nádobí
Pod krytem průchozích myček Winterhalter se skrývá opravdový výkon. O to se stará vysoce výkonný mycí systém v kombinaci s krátkými časy programů. Díky soustředěné síle garantuje Winterhalter hygienicky čisté výsledky i při vysokém zašpinění.
Vlastnosti průchozích myček:
- Průchozí myčky jsou určeny pro přímé či rohové provedení.
- Jsou vybaveny jednoduchým a uživatelsky přívětivým mechanickým ovládáním.
- Vyjímatelná mycí ramena s vysoce výkonnými tryskami zaručují rovnoměrné intenzivní mytí a optimální čistotu.
- Vysoce výkonné trysky vyvíjí enormní mycí sílu.
- Hygienická koncepce, samočisticí program – tak je garantována nejvyšší čistota.
- Mediamat Cyklo filtruje z roztoku i nejjemnější nečistoty.
- Ergonomická držadla krytu usnadňují a zrychlují práci.
Výhody průchozích myček:
- Mycí systém s maximální mycí sílou pro odstranění i silného znečištění.
- Bezpečnost obsluhy díky samovysvětlujícímu jednotlačítkovému ovládání.
- Hygienická koncepce s hladkým bezspárovým vnitřním prostorem, bočně umístěným plochým tělesem, 3-násobným mycím systémem, samočisticím programem a filtračním systémem Mediamat.
- Ergonomická držadla krytu pro rychlé a jisté ovládání z jakéhokoli místa.
- Mnohostranné použití díky vysoké vstupní výšce, verzi XXL nebo verzi Twinset.
Myčky na černé nádobí
Myčky na černé nádobí pro rychlé a hygienické mytí provozního nádobí - hrnců, příborů, plechů, gastronádob a dalších objemných kusů nádobí.
Pokud chcete nechat mytí hrnců a pracovních pomůcek na specialistovi, potom Vám nabízí Winterhalter dle kapacity a velikosti různé pomocníky: nejmenší myčka černého nádobí GS 630 pro nádobí do rozměru GN 1/1 a plechy do 600x400 mm nebo 3 větší modely UF-M, UF-L a UF-XL. Perfektní řešení pro profesionální gastronomii, ale i pekárny a řeznictví.
Pro profesionální kuchyň je to opravdové ulehčení: nikdo už nemusí těžké hrnce, pánve a další pracovní pomůcky umývat a přetáčet v hlubokém dřezu. Nikdo už nemusí stát dlouhé hodiny s hluboko ponořenýma rukama u dřezu a drhnout hrnce. Se správnou myčkou stačí i napálené hrnce nanejvýš odmočit ve vodě – o zbytek se již postará myčka kuchyňského nádobí. V hygienicky citlivých provozech jsou čisté pracovní pomůcky předpokladem pro správnou práci.
Myčky s automatickým posuvem nádobí
Jednonádržové myčky s automatickým posuvem košů STR 110 a STR 130 si díky své síle poradí nejen v provozní špičce, ale navíc zvládne šetřit energii při klidnějším provozu. Od automatické aktivace zón až po rychlosti posuvu: myčka se přizpůsobuje aktuálnímu přísunu nádobí a nabízí flexibilní mycí kapacitu. Vejde se i do malých kuchyní a díky řadě variant sestavení umožňuje perfektní průběh celého mycího procesu.
Mycí stroje MTR s automatickým posuvem košů jsou připraveny zvládnout mytí nádobí v hotelech, restauracích, motelech, závodních jídelnách i podnicích společného stravování střední velikosti. Zde každodenně dochází k nepravidelnému přísunu nádobí s variabilním časem pro mytí, nádobí je nejednotné – více druhů. Pro transport do mycího stroje se nádobí ukládá do příslušných košů. Pro obsluhu myčky je zapotřebí nejméně jedna osoba.
Ve velkých menzách, nemocnicích, kantýnách, ústavech s pečovatelskou službou a dalších provozech společného stravování se používají pásové mycí stroje série STF a MTF. Čas pro mytí je zde pevně stanoven, nádobí je jednotných druhů a přísun nádobí je kontinuální. Pro obsluhu jsou zapotřebí minimálně 2 osoby. Převážná většina nádobí se ukládá přímo do dopravníkového pásu, pouze sklenice, příbory a malé části se ukládá na mytí do košů.
Chemie pro myčky nádobí
K profesionálním mycím strojům dodáváme i profesionální mycí prostředky: Mycí prostředek na nádobí, mycí prostředek na sklo, oplachový prostředek, mycí prostředek na černé nádobí, odvápňovací prostředek. Chemii pro myčky nádobí můžete jednoduše objednat na našem internetovém obchodě PROFI KUCHYNĚ v kategorii Chemie pro myčky nádobí.
Aby bylo dosaženo optimálních výsledků mytí musí být mycí a oplachový program pečlivě nastaven přímo pro myté nádobí, stupeň zašpinění, splnění hygienických norem a vlastní, tak, aby vše bylo součástí jednoho kompletního systému. Winterhalter hygienický koncept zahrnuje mycí a oplachové prostředky pro všechny způsoby využití, produkty kuchyňské hygieny a speciální řadu prostředků pro údržbu a péči o mycí stroje.