Profesionální myčky nádobí

Dodáváme profesionální myčky na nádobí, myčky na sklo, průchozí myčky nádobí, myčky na černé nádobí. Dále v našem sortimentu naleznete úpravny vody, koše a chemii pro myčky nádobí.

Myčky nádobí a skla, průchozí myčky nádobí

Naše firma poskytuje kompletní dodávky mycí technologie pro restaurace, bary, školní kuchyně a jídelny, hospody a další provozy. Nabízíme profesionální myčky značek Winterhalter včetně široké škály příslušenství.

Bohatý program této značky plně pokrývá požadavky na mytí nádobí ve všech gastronomických provozech. V případě, že si nejste jisti tím, jakou myčku Váš gastronomický provoz vyžaduje a jaké příslušenství budete potřebovat, kontaktujte naše obchodní oddělení, které Vám s výběrem myčky ochotně pomůže.

Podstolové myčky nádobí, skla či příborů

Podstolové myčky Winterhalter

Výhody podstolových myček:

  • Rychlost – krátké programy Vám garantují více času pro Vaše hosty a menší potřebu nádobí
  • Úspora – vody, prostředků i elektrické energie
  • Spolehlivost pro obsluhu jasné "jednotlačítkové ovládání" s barevnou signalizací
  • Hygienická koncepce – hladký bezespárový vnitřní prostor, automatický samočisticí program, nepřímá technologie ohřevu zabraňující usazování vápna a nečistot
  • Prostorová nenáročnost – díky kompaktním rozměrům a volitelně zabudovaným zásobníkům pro mycí a oplachový prostředek
  • Speciální koše – pro různé druhy nádobí

Průchozí myčky nádobí

Pod krytem průchozích myček Winterhalter se skrývá opravdový výkon. O to se stará vysoce výkonný mycí systém v kombinaci s krátkými časy programů. Díky soustředěné síle garantuje Winterhalter hygienicky čisté výsledky i při vysokém zašpinění.

Průchozí myčky Winterhalter

Vlastnosti průchozích myček:

  • Průchozí myčky jsou určeny pro přímé či rohové provedení. 
  • Jsou vybaveny jednoduchým a uživatelsky přívětivým mechanickým ovládáním. 
  • Vyjímatelná mycí ramena s vysoce výkonnými tryskami zaručují rovnoměrné intenzivní mytí a optimální čistotu. 
  • Vysoce výkonné trysky vyvíjí enormní mycí sílu.
  • Hygienická koncepce, samočisticí program – tak je garantována nejvyšší čistota. 
  • Mediamat Cyklo filtruje z roztoku i nejjemnější nečistoty. 
  • Ergonomická držadla krytu usnadňují a zrychlují práci.

Výhody průchozích myček:

  • Mycí systém s maximální mycí sílou pro odstranění i silného znečištění.
  • Bezpečnost obsluhy díky samovysvětlujícímu jednotlačítkovému ovládání.
  • Hygienická koncepce s hladkým bezspárovým vnitřním prostorem, bočně umístěným plochým tělesem, 3-násobným mycím systémem, samočisticím programem a filtračním systémem Mediamat.
  • Ergonomická držadla krytu pro rychlé a jisté ovládání z jakéhokoli místa.
  • Mnohostranné použití díky vysoké vstupní výšce, verzi XXL nebo verzi Twinset.

Myčky na černé nádobí

Myčky na černé nádobí pro rychlé a hygienické mytí provozního nádobí - hrnců, příborů, plechů, gastronádob a dalších objemných kusů nádobí.

Myčky na černé nádobí Winterhalter

Pokud chcete nechat mytí hrnců a pracovních pomůcek na specialistovi, potom Vám nabízí Winterhalter dle kapacity a velikosti různé pomocníky: nejmenší myčka černého nádobí GS 630 pro nádobí do rozměru GN 1/1 a plechy do 600x400 mm nebo 3 větší modely UF-M, UF-L a UF-XL. Perfektní řešení pro profesionální gastronomii, ale i pekárny a řeznictví.

Pro profesionální kuchyň je to opravdové ulehčení: nikdo už nemusí těžké hrnce, pánve a další pracovní pomůcky umývat a přetáčet v hlubokém dřezu. Nikdo už nemusí stát dlouhé hodiny s hluboko ponořenýma rukama u dřezu a drhnout hrnce. Se správnou myčkou stačí i napálené hrnce nanejvýš odmočit ve vodě – o zbytek se již postará myčka kuchyňského nádobí. V hygienicky citlivých provozech jsou čisté pracovní pomůcky předpokladem pro správnou práci.

Myčky s automatickým posuvem nádobí

Myčky s automatickým posuvem košů

Jednonádržové myčky s automatickým posuvem košů STR 110 a STR 130 si díky své síle poradí nejen v provozní špičce, ale navíc zvládne šetřit energii při klidnějším provozu. Od automatické aktivace zón až po rychlosti posuvu: myčka se přizpůsobuje aktuálnímu přísunu nádobí a nabízí flexibilní mycí kapacitu. Vejde se i do malých kuchyní a díky řadě variant sestavení umožňuje perfektní průběh celého mycího procesu.

Mycí stroje MTR s automatickým posuvem košů jsou připraveny zvládnout mytí nádobí v hotelech, restauracích, motelech, závodních jídelnách i podnicích společného stravování střední velikosti. Zde každodenně dochází k nepravidelnému přísunu nádobí s variabilním časem pro mytí, nádobí je nejednotné – více druhů. Pro transport do mycího stroje se nádobí ukládá do příslušných košů. Pro obsluhu myčky je zapotřebí nejméně jedna osoba.

Ve velkých menzách, nemocnicích, kantýnách, ústavech s pečovatelskou službou a dalších provozech společného stravování  se používají pásové mycí stroje série STF a MTF. Čas pro mytí je zde pevně stanoven, nádobí je jednotných druhů a přísun nádobí je kontinuální. Pro obsluhu jsou zapotřebí minimálně 2 osoby. Převážná většina nádobí se ukládá přímo do dopravníkového pásu, pouze sklenice, příbory a malé části se ukládá na mytí do košů.

Chemie pro myčky nádobí

K profesionálním mycím strojům dodáváme i profesionální mycí prostředky: Mycí prostředek na nádobí, mycí prostředek na sklo, oplachový prostředek, mycí prostředek na černé nádobí, odvápňovací prostředek. Chemii pro myčky nádobí můžete jednoduše objednat na našem internetovém obchodě PROFI KUCHYNĚ v kategorii Chemie pro myčky nádobí.

Chemie Winterhalter

Aby bylo dosaženo optimálních výsledků mytí musí být mycí a oplachový program pečlivě nastaven přímo pro myté nádobí, stupeň zašpinění, splnění hygienických norem a vlastní, tak, aby vše bylo součástí jednoho kompletního systému. Winterhalter hygienický koncept zahrnuje mycí a oplachové prostředky pro všechny způsoby využití, produkty kuchyňské hygieny a speciální řadu prostředků pro údržbu a péči o mycí stroje.