Maso zpracující stroje Mainca

Profesionální zařízení na zpracování masa tradičního španělského výrobce Mainca. V naší nabídce najdete stroje vhodné pro řeznictví, uzenářství, lahůdkářství či jiné gastronomické provozy.

V naší nabídce najdete nejrůznější profesionální gastro zařízení na mletí a řezání masa, míchání masových směsí, plnění, výrobu hamburgerových placek a masových kuliček apod. Řeznické stroje MAINCA jsou vyrobeny z nerezové oceli, jsou spolehlivé, snadné na obsluhu i údržbu. Využití najdou zejména v maso zpracujícím průmyslu, řeznictví, uzenářství, lahůdkářství, ve výrobnách salátů, chlebíčků apod.

Ať už si vyberete kterýkoliv přístroj z této nabídky, bude Vaším spolehlivým pomocníkem při zpracování masa a výrobě masných produktů, díky němuž docílíte i úspory času a snížení výrobních nákladů.

Kompletní nabídku strojů na zpracování masa si můžete prohlédnout na našem internetovém obchodě PROFIKUCHYNĚ. V případě dotazů či individuální poptávky nás neváhejte kontaktovat.

Autorizovaný prodej a servis

Naše firma je přímým dovozcem a autorizovaným obchodním a servisním partnerem výrobce MAINCA. S výrobním závodem spolupracujeme již řadu let. Na všechny stroje zakoupené u naší firmy poskytujeme záruční a pozáruční servis.

Stroje na zpracování masa MAINCA

Prospekt řeznických strojů MAINCA si můžete stáhnout zde.

Mlýnky na maso

Profesionální řeznické mlýnky na maso jsou kombinací jedinečného a inovativního designu a vynikajících vlastností. Řezačka masa je vhodná pro všechny druhy masa, výsledným produktem je rovnoměrně a kvalitně namleté maso.

Masomlýnky disponují spolehlivým a výkonným motorem, jsou tak vhodné pro provozy s velkým zatížením a nároky na velkou kapacitu. Jsou kompletně vyrobeny z kvalitní nerezové oceli AISI 18/10. Externí řezací hlava zabraňuje přenosu tepla z motoru do masa. Strojek na maso je snadno rozebratelný z hlediska údržby, jednoduchá je i jeho obsluha.

Varianty provedení:

Mlýnek na maso PM 70 - průměr řezací hlavy 70 mm, výkon 170 kg/hod

Mlýnek na maso PC 82 - průměr řezací hlavy 82 mm, výkon 350 kg/hod

Mlýnek na maso PC 98 - průměr řezací hlavy 98 mm, výkon 800 kg/hod

Mlýnek na maso PM 114 - průměr řezací hlavy 114 mm, výkon 1000 kg/hod

Řeznické mlýnky na maso MAINCA

Řeznické kutry

Kutry jsou vhodné pro zpracování masa (až do teploty -20°C), vyznačují se vysokou absorpční kapacitou při výrobě emulzí, výsledkem je homogenní vzhled produktu.

Velkokapacitní řeznické kutry jsou vybaveny dvěma nezávislými motory, každý vybaven dvěma rychlostmi. Rychlosti nožů a mísy mohou být kombinovány (pomalý/pomalý, rychlý/rychlý nebo pomalý/rychlý).

Spolehlivý a bezpečný provoz - motorová brzda v případě otevření víka, tepelná ochrana motoru, mikrospínač pro zastavení nožů, vypínač na vyprazdňování nebo mytí mísy, digitální teploměr.

Kutry jsou kompletně vyrobeny z kvalitní nerezové oceli AISI 18/10.

Velkokapacitní kutry MAINCA

Stroje na míchání potravin

Profesionální celonerezové míchačky směsí jsou díky vysokému výkonu primárně určené pro míchání hutných masových směsí ve velkých objemech, dále k míchání salátů, pomazánek, koření atd.

Přední a zpětné otáčení míchacích lopatek - v jednom směru míchá, zatímco v opačném hněte a odstraňuje vzduch ze směsi - užitečné zejména pro klobásy. V míchačkách lze zpracovávat větší i menší množství.

Snadná obsluha a údržba - lopatky ve tvaru písmena T pro dokonalé čištění a snadné vyjmutí bez nutnosti použít nástroje, nakláněcí mísa pro snadné vyprázdnění. Spolehlivý a bezpečný provoz.

Míchací stroje MAINCA

Tvarovačky masových směsí

Ruční tvarovačky masových směsí jsou určené k výrobě placek z mletého masa (hamburgery a minihamburgery) a k výrobě masových kuliček. Překlenuje rozdíl mezi manuální a automatickou výrobou.

Varianty provedení:

Hamburgery - průměr 100, 200 nebo 130 mm 

Mini hamburgery - 3 x 55 mm

Masové kuličky - 5 x 38 mm nebo 10 x 25 mm

Hydraulické plničky klobás

Robustní a výkonné hydraulické plničky, vhodné pro větší řeznictví a maso zpracovatelské závody na výrobu klobás.

Kromě krytu a pístu (anodizovaný hliník) kompletně vyrobeno z nerezové oceli 18/10. Standardně dodáváno s tryskami o průměru 15, 20 a 30 mm.

Pásové pily na maso a kosti

Profesionální řeznické pásové pily pro maso zpracující průmysl, vhodné pro sekání čerstvého masa s kostí nebo zmrazeného masa a ryb. Díky jedinečné konstrukci ostří pily je řez hladký a čistý. Robustní konstrukce, kompletně vyrobeno z nerezové oceli.

Výhody:

  • Eliminace třísek vznikajících při ručním sekání
  • Snížení odpadu až o 50 % ve srovnání s ručním řezáním