Odborné prezentace a školení
Na této stránce se dozvíte o termínech školení a prezentací výrobků a nových technologií v gastronomii.
Živá kuchyně GASTROFORM
Součástí rekonstrukce sídla firmy GASTROFORM, která byla dokončena v roce 2014, bylo i vybudování nového moderního školicího střediska, ve kterém pro naše zákazníky pořádáme pravidelné prezentace a školení velkokuchyňských zařízení s živým vařením.
Aktuální termíny a novinky sledujte zde na našich webových stránkách nebo na našem Facebooku.
Prezentace konvektomatů a dalších moderních technologií
Školení obsluhy a provozu konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně jsou vhodná pro kuchaře, kuchařky, vedoucí velkokuchyňských provozů či majitele restaurací. Na praktických příkladech kuchaři předvedou, jak lze správnou přípravou v moderních technologiích docílit mimořádných výsledků. Na konkrétních postupech si ukážeme, že pokrmy mohou mít nejen výjimečnou konzistenci a chuť, ale využitím možností přístrojů na maximum můžete i uspořit náklady, zefektivnit přípravu a ušetřit čas.
Další školení
Na přání pro vás uspořádáme i další školení. Například v červnu 2016 jsme pro naše zákazníky organizovali celodenní baristické školení a školení se šéfkuchařem Lukášem Nečasem ve znamení vysoké gastronomie.
Uplynulé akce
- 4. dubna 2016 - Prezentace konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně
- 5. dubna 2016 - Prezentace konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně
- 31. května 2016 - Obědová menu ve veřejném stravování (přečtěte si článek)
- 14. června 2016 - Baristické školení pro uzavřenou skupinu 20 osob (přečtěte si článek)
- 16. června 2016 - Baristické školení pro veřejnost (přečtěte si článek)
- 22. června 2016 - Kulinářský den s Lukášem Nečasem (přečtěte si článek)
- 25. října 2016 - Podzimní inspirace (přečtěte si článek)
- 27. září 2017 - Vaření v novém modelu konvektomatu RETIGO VISION