HotmixPRO Combi: Kulinářský den s Lukášem Nečasem

22. červen 2016 11.05

V hlavní roli HotmixPRO Combi, profesionální termický mixér s chlazením.

Kulinářský den se šéfkuchařem Lukášem Nečasem se nesl ve znamení pokročilé gastronomie. 

Čokoládovou ganache, zmrzlinu, griliáš, panna cottu a další dobroty připravoval šéfkuchař pomocí unikátního kulinářského přístroje HotmixPRO Combi, který pracuje s přesným nastavením teploty od -24°C až do +190°C a suroviny v něm lze míchat a mixovat rychlostí až 16.000 otáček za minutu.

Limetková zmrzlina v mixéru HotmixPRO

HotmixPRO Combi Příprava zmrzliny v HotmixPRO CombiPříprava zmrzliny v HotmixPRO Combi Příprava zmrzliny v HotmixPRO Combi

Čokoládová ganache v mixéru HotmixPRO

Čokoládová ganache v HotmixPRO Combi Čokoládová ganache v HotmixPRO Combi

Čokoládová ganache v HotmixPRO Combi Čokoládová ganache v HotmixPRO Combi

Griliáš

Griliáš Griliáš

Griliáš Griliáš