Pozvánka na kulinářský den 27. září 2017

1. září 2017 07.21

Tradiční i moderní pokrmy budou kuchaři připravovat v novém modelu konvektomatu RETIGO VISION.

Přijďte načerpat inspiraci na přípravu tradičních i moderních pokrmů. Zaměříme se na jednoduchost práce s konvektomaty, ale i pokročilé techniky jako sous-vide nebo nízkoteplotní pečení, trendy, výhody v podobě úspory nákladů a v neposlední řadě také využití konvektomatu s dalšími moderními technologiemi.

Seznámíme vás s ovládáním a možnostmi přípravy pokrmů v konvektomatech nové generace, které jsou v prodeji od května 2017. Pro účastníky je k dipozici občerstvení a ochutnávky připravovaných jídel. Všechny pokrmy budou kuchaři připravovat v novém modelu konvektomatu RETIGO BLUE VISION 611.

Pozvánka na kulinářský den 27. 9. 2017

Pro koho je kulinářský den vhodný?

Program je koncipovaný tak, aby byl přínosný pro majitele restaurací, vedoucí školních jídelen i kuchaře a kuchařky.

  • Majitelé restaurací - dozvíte se, jak je investice do konvektomatu výhodná - ušetříte peníze, čas vašeho personálu a především zlepšíte kvalitu pokrmů
  • Vedoucí školních kuchyní - dozvíte se, jak připravovat zdravá jídla, ušetřit čas a hromadu surovin.
  • Kuchaři, kuchařky - dozvíte se nové postupy a efektivnější proces vaření

Kdy a kde?

Ve středu 27. září od 14:00 do 16:30 ve školicím středisku firmy GASTROFORM (Ondrova 9, Brno).

Jak se přihlásit?

Vyplňte prosím přiloženou přihlášku a pošlete nám ji e-mailem na adresu info@gastroform.cz.

Kapacita je omezena na 14 osob. Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.

Přihlášku v PDF stahujte zde.

Fotografie z minulých akcí

Prezentace konvektomatu Prezentace konvektomatu

Prezentace konvektomatu Prezentace konvektomatu

Prezentace strojů na zpracování zeleniny Prezentace konvektomatu 

  • Cloud hosting pro firmy - Doporučujeme cloud hosting na serveru v datacentru MasterDC
  • Nerezový nábytek - Nerezový nábytek pro gastro provozy - pracovní stoly, dřezy, mycí stoly, nerezové regály