Na webu PROFI KUCHYNĚ najdete v kategorii šokové zchlazovače a zmrazovače částečnou nabídku produktů z našeho sortimentu.
Hlavní navigace
- Hlavní stránka
- Produkty
- Konvektomaty
- Varná technika
- Chladící zařízení
- Chladící vitríny
- Šokové zchlazovače
- Myčky nádobí Winterhalter
- Pece
- Kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Nápojová technika
- Přeprava stravy
- Výdej stravy
- Vakuové baličky
- Nerezový nábytek
- Gastronádoby
- Holdmaker
- Holdomat
- Sous Vide
- HotmixPro
- Regály IN-FIX
- Čisticí a mycí chemie
- Prospekty v PDF ke stažení
- Indukce
- Lainox Oracle
- Multifunkční pánve
- Baličky hotových jídel
- Služby
- Gastro projekt
- Články
- Reference
- O nás
- Kontakt
Katalog šokerů
Zavolejte mi
Šokové zchlazovače a zmrazovače
Zařízení pro šokové zchlazování a zprazování potravin značky SINCOLD.
Díky šokovým zchlazovačům je možné potraviny velmi rychle zchladit, popřípadě zmrazit, což umožní zachovat vůni, chuť, barvu jídla. Zároveň dojde k výraznému prodloužení trvanlivosti takto zmrazených potravin.
Používáním šokových zchlazovačů a zmrazovačů vyjdete vstříc nejpřísnějším hygienickým normám a zároveň uspokojíte požadavky Vašich zákazníků na kvalitu, čerstvost a pravost podávaného jídla.
Stáhněte si prospekt šokových zchlazovačů / zmrazovačů SINCOLD.
Nabízíme šokové zchlazovače potravin s výkonem zchlazení/zmrazení 12/7 Kg - 200/130 Kg ve standardních velikostech. Na přání zákazníka jsme schopni navrhnout a vyrobit šokové zchlazovače a zmrazovače mnohem vyššího výkonu a atypických rozměrů.
V případě poptávky na šokové zchlazovače pro Váš gastronomický provoz prosím kontaktujte naše obchodní oddělení.
Šokery SINCOLD
Šokové zchlazovače a zmrazovače jsou kompletně (včetně zadní části) vyrobeny z materiálu AISI 304 18/10 s povrchovou úpravou Scotch Brite a vnitřní úpravou v zrcadlovém lesku.
Všechny vnější i vnitřní hrany a rohy jsou zaobleny, čímž umožňují dokonalé čištění se zajištěním vysoké úrovně hygieny.
Zařízení jsou izolovány ekologickou polyuretanovou izolací neobsahující CFC o síle 50 mm, 70 mm nebo 80 mm v závislosti na konkrétním modelu.
Šokery jsou vybaveny samozavíracími dveřmi se silikonovým těsněním odolávajícím nízkým teplotám, těsnění jsou pro snadnou výměnu umístěny na magnetech. Rám dveří je vyhříván.
Zařízení jsou dále vybaveny vyspádovaným vnitřním dnem pro snadný odvod kondenzované vody, výškově stavitelnými nohami, chladicím médiem R404A, pro čištění lehce přístupným výparníkem a kondenzátorem. Odklápěcí přední panel výparníku usnadňuje čištění a servis.
Všechny šokery jsou standardně vybaveny teplotní sondou.
Samozřejmostí je patentovaná ochrana proti tvorbě bílého povlaku.
Šokové zchlazovače a zmrazovače SINCOLD se vyrábí ve dvou řadách. Vyšší řada EVOX se od řady ACTIVA liší dotykovým ovládacím panelem, rozšířenou výbavou a nabídkou funkcí.
Základní cykly a výbava šokerů SINCOLD
Na výběr jsou procesy řízené dle času nebo teploty (s jádrovou sondou) s výběrem zchlazování (+3°C) a zmrazování (-18°C) s nabídkou SOFT a HARD - zchlazení jemných nebo silných produktů.
Šokery jsou dále vybaveny funkcemi:
- předchlazení komory
- kontrola správného umístění sondy
- speciální program sanitace čerstvých ryb
- automatické a manuální odmrazování
Šokové zchlazovače a zmrazovače - řada ACTIVA
Šokové zchlazovače a zmrazovače - řada EVOX
Nové ovládání EVOX umožňuje intuitivní ovládání na dotykovém panelu. Užitečným prvkem je databáze receptů s předsnastavenými programy a možnost nahrání receptů vlastních.
Standardní funkce pro řadu EVOX:
- rozmrazování s kontrolovatelnou teplotou od -20°C do +8°C
- regulace rychlosti a síly ventilátoru
- standardní připojení na USB za účelem nahrání vlastních programů nebo stažení HACCP dat
- speciální cyklus na zmrzlinu
- MULTI-TIME cyklus pro spuštění až 4 různých cyklů najednou
- funkce vysoušení komory - za účelem odstranění vlhkosti z vnitřku komory
Volitelná výbava (za příplatek):
- Vícejádrový cyklus pro současné použití až čtyř sond
- Sterilizační cyklus prováděný pomocí ozonu
- Funkce kynutí s nastavitelnými fázemi; kontrola a regulace vlhkosti v komoře pro kynutí a práci s těstem
- Nízkoteplotní vaření
- Vyhřívaná jádrová sonda
- Vícebodá jádrová sonda
Ukázky programů, vhodné pro specifické oblasti gastronomie
Program pro pekaře
- Možnost regulace vlhkosti a teploty v komoře
- Možnost regulace rychlosti a síly ventilátoru
- Nová funkce kynutí se čtyřmi fázemi, které si můžete sami navolit
- Přednastavené programy s možností přizpůsobení vlastních parametrů
Program pro cukráře
- Možnost nastavení cyklů i pro velmi křehké a delikátní produkty
- Funkce vysoušení vlhkosti v komoře
- Možnost regulace rychlosti a síly ventilátoru
Program na zmrzlinu
- Speciální NON-STOP cyklus pro zmrzlinu
- Až 8 hodin nepřetržitého cyklu
- Vysoký výkon: zmrazení od -20°C až do -30°C za 10 minut
- Automatický nebo manuální režim odmrazování
Program pro restaurace, catering
- Intuitivní ikonkové menu s přednastavenými programy/recepty
- MULTI-TIMER - Nový cyklus nepřetržitého zchlazování/zmrazování pro více produktů zároveň
- Speciální program pro sanitaci čerstvých ryb
- Nový program rozmrazování