Pozvánka na prezentaci konvektomatů - 4.4.2016 nebo 5.4.2016

11. březen 2016 15.57

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na prezentaci a školení obsluhy a provozu konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně.


konvektomaty

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na prezentaci a školení obsluhy a provozu konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně.

Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.

Prezentace se koná ve dnech:
Pondělí - 4. 4. 2016, 9:00-13:00 (kapacita na pondělí je již vyčerpána)
Úterý - 5. 4. 2016, 9:00-13:00 (kapacita na úterý je již vyčerpána)

Místo konání:
Prezentaci pořádáme v školícím centru naší firmy:
GASTROFORM - ONDROVA 9, BRNO 635 00

V příloze najdete pozvánku a přihlášku.

Prezentace konvektomatů Retigo


Program je koncipován pro kuchaře, kuchařky, vedoucí velkokuchyňských
provozů, majitele restaurací. Dozvíte se o novinkách a nových možnostech,
které přináší nové moderní technologie. Zjistíte jak zlepšit kvalitu pokrmů,
zefektivnit přípravu a provoz v kuchyni, uspořit náklady.

Jak se zúčastnit?
Vyplňte prosím přiloženou závaznou přihlášku a pošlete nám ji e-mailem na adresu info@gastroform.cz  
Kapacita je omezena na 14 osob.

Potřebujete více informací?
Program školení jsme koncipovali tak, aby byl přínosný jak pro kuchaře, tak i pro majitele restaurací a vedoucí. 
Budeme prezentovat celou řadu zajímavých novinek a postupů. Pokud váháte či máte nějaké dotazy ohledně programu, neváhejte nás kontaktovat na čísle 603 837 505.


PROGRAM PREZENTACE:
  1. KONVEKTOMATY RETIGO - Pečení, vaření v páře, obsluha strojů, ekonomika provozu, údržba strojů
  2. NÍZKOTEPLOTNÍ PEČENÍ, SOUS-VIDE - Příprava pokrmů při nízké teplotě v konvektomatu, vodní lázni, hold-o-matu
  3. VAKUOVÉ BALIČKY - Použití vakuových baliček v kombinaci s ostatními přístroji v moderní kuchyni. Úspory a výhody které přináší vakuové balení a příprava pokrmů ve vakuu
  4. ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE - Princip využití v kombinaci s konvektomatem, ekonomika a úspory v kuchyni
  5. MYČKY SKLA A NÁDOBÍ - Profesionální strojové mytí nádobí
  6. STROJE NA ZPRACOVÁNÍ SUROVIN, VARNÉ MIXÉRY Ukázka novinek roku 2016

Pozvánka a přihláška ke stažení ve formátu PDF:


Robot Coupe GASTROFORM

Winterhalter