Grafická verze
Kontakty
Kde nás najdete
Projekce velkokuchyně

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Nemůžete přečíst? Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Vakuové sáčky na potraviny

Hladké a vroubkované vakuové sáčky na potraviny, vyrobené z kvalitního a zdravotně nezávadného PA/PE materiálu. 250+ rozměrů skladem.

V našem sortimentu naleznete vakuovací sáčky hladké i vroubkované. Vroubkované sáčky jsou určené pro vakuové baličky s externím sáním, hladké sáčky pro vakuové baličky komorové.

Sáčky do vakuovačky jsou vyrobené z kvalitního a zdravotně nezávadného materiálu. Sáčky se vyrábí z dvouvrstvé fólie - vnější PA vrstva (polyamid) zajišťuje pevnost a odolnost proti poškození, vnitřní PE vrstva (polyetylén) umožňuje dobrou svařitelnost sáčku. Sáčky jsou vyráběny v souladu s hygienickými předpisy pro použití v potravinářském průmyslu a styk s potravinami.

Hladké vakuové sáčky

V nabídce hladkých vakuovacích sáčků najdete široké spektrum rozměrů - od šířky sáčku 100 mm až po 500 mm. Hladké vakuové sáčky jsou vyrobeny z kvalitního zdravotně nezávadného materiálu o tloušťce 90 micronů.

Sáčky jsou vhodné nejen pro vakuování potravin, ale lze je použít i pro vaření ve vakuu nebo šokové zchlazování (zmrazování). Vysoká kvalita použitých materiálů umožňuje vaření ve vroucí vodě 100°C po dobu 30 minut. Při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. 

Jak sáčky objednat?

Balení hladkých sáčků po 1000 kusech si můžete jednoduše a pohodlně objednat na našem internetovém obchodě PROFI KUCHYNĚ. V případě zájmu o balení s jiným počtem kusů nás prosím kontaktujte na info@gastroform.cz nebo 546 223 099.

Vakuování v komorové vakuové baličce Vakuování v komorové vakuové baličce

Vakuování surovin v komorové vakuovačce

Vroubkované vakuové sáčky

Vroubkované sáčky (strukturované či mřížkované vakuové sáčky) jsou vhodné pro vakuové baličky bez komory, s externím sáním. V nabídce rovněž najdete širokou škálu rozměrů a velikostí. Vroubkované vakuové sáčky jsou vyrobeny z kvalitního zdravotně nezávadného materiálu o tloušťce 100 micronů.

Vroubkované vakuovací sáčky není možné použít pro účely vaření ve vakuu. Mohou být použity k pasterizaci (vystaveny teplotě maximálně 80°C po dobu 30 minut).

Vroubkované vakuovací sáčky z naší nabídky jsou vhodné i pro domácí vakuové baličky značek Lavezzini, LAICA, Magic Vac, Bionaire, BESSER VACUUM, Genius a další.

Jak sáčky objednat?

Balení vroubkovaných sáčků po 100 kusech si můžete jednoduše a pohodlně objednat na našem internetovém obchodě PROFI KUCHYNĚ. V případě zájmu o balení s jiným počtem kusů nás prosím kontaktujte na info@gastroform.cz nebo 546 223 099.

Vroubkované vakuovací sáčky pro vakuovačky s externím sáním

Vroubkovaný vakuovací sáček pro použití ve vakuové baličce s externím sáním

GASTROFORM - Váš spolehlivý partner ve světě profesionální gastronomie
  • Cloud Hosting in Europe - MasterDC.com | www.masterdc.com/cloud-hosting/ - Professional Cloud hosting provider in Central Europe with datacenters in Prague. Money saving cloud services for your business
  • Dezinfekce - Dezinfekce na ruce, bezoplachová dezinfekce na povrchy a dezinfekční mýdlo