Grafická verze
Kontakty
Kde nás najdete
Projekce velkokuchyně

Pozvánka a přihláška na kulinářské dny v květnu, červnu a září 2016

26. duben 2016 08.15

Obědová menu ve veřejném stravování, pokročilá gastronomie pro restaurace a podzimní vaření. To jsou další 3 prezentace, které proběhnou v našem školicím středisku v Brně, a na které se můžete v blízké době těšit.

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na další kulinářské dny v živé kuchyni GASTROFORM - prezentaci a školení obsluhy a provozu konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně.

Prezentace se koná ve dnech:

31. 5. 2016 (úterý) - 9:00 - 13:00 - Obědová menu ve veřejném stravování (již proběhlo)
21. 6. 2016 (úterý) - 9:00 - 13:00 - Pokročilá gastronomie pro restaurace
20. 9. 2016 (úterý) - 9:00 - 13:00 - Podzimní kuchyně (pozvánka zde)

Místo konání:

Prezentaci pořádáme v školícím středisku naší firmy:

GASTROFORM - ONDROVA 9, BRNO 635 00

Pozvánka na prezentaci konvektomatů a dalších moderních technologií

Ačkoliv má každá prezentace jiné téma, spojuje je jediné - představit kuchařům, vedoucím provozu či majitelům restaurací nové postupy a trendy v profesionální gastronomii. Dozvíte se o nových možnostech, které přináší moderní technologie. Kuchaři Vám na praktických ukázkách představí práci s konvektomatem a přístroji na zpracování masa a zeleniny. Povíme si o vakuových baličkách, šokových zchlazovačích a průmyslových myčkách. Dozvíte se, jak Vám jejich použití může zefektivnit a ulehčit provoz v kuchyni.

PROGRAM PREZENTACE:
  1. KONVEKTOMATY RETIGO - Pečení, vaření v páře, obsluha strojů, ekonomika provozu, údržba strojů
  2. NÍZKOTEPLOTNÍ PEČENÍ, SOUS-VIDE - Příprava pokrmů při nízké teplotě v konvektomatu, vodní lázni, hold-o-matu
  3. VAKUOVÉ BALIČKY - Použití vakuových baliček v kombinaci s ostatními přístroji v moderní kuchyni. Úspory a výhody které přináší vakuové balení a příprava pokrmů ve vakuu
  4. ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE - Princip využití v kombinaci s konvektomatem, ekonomika a úspory v kuchyni
  5. MYČKY SKLA A NÁDOBÍ - Profesionální strojové mytí nádobí
  6. STROJE NA ZPRACOVÁNÍ SUROVIN, VARNÉ MIXÉRY - Ukázka novinek roku 2016

Obědová menu ve veřejném stravování 31. 5. 2016

Jak již název napovídá, školení je vhodné pro kuhaře, kuchařky nebo vedoucí provozu ve veřejném stravování jako jsou školní jídelny, domovy důchodců apod. Budeme se věnovat vaření v konvektomatu, holdomatu, přípravě v páře, předvedeme stroje na zpracování masa a zeleniny s důrazem na efektivitu a úsporu nákladů v kuchyni.

Pokročilá gastronomie pro restaurace 21. 6. 2016

Představíme Vám moderní techniky konvektomatu v kuchyni jako jsou tepelné úpravy, grilování, příprava hamburgerů či ryb.

Podzimní kuchyně 20. 9. 2016

Přijďte načerpat inspiraci k podzimnímu menu tradiční české kuchyně. Budeme připravovat kachnu, husu, paštiky a další dobroty.

 

Prezentace konvektomatu Retigo Prezentace konvektomatu Retigo 

Ukázka stroje na zpracování zeleniny Robot Coupe CL 50 Gourmet Ukázka přípravy pyré ve varném mixéru Robot Cook

Pozvánka a přihláška ke stažení ve formátu PDF:


Jak se zúčastnit?

Vyplňte prosím přiloženou závaznou přihlášku a pošlete nám ji e-mailem na adresu info@gastroform.cz.

Kapacita je omezena na 14 osob.

Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.

Potřebujete více informací?

Program školení jsme koncipovali tak, aby byl přínosný jak pro kuchaře, tak i pro majitele restaurací a vedoucí. 

Budeme prezentovat celou řadu zajímavých novinek a postupů. Pokud váháte či máte nějaké dotazy ohledně programu, neváhejte nás kontaktovat na čísle 603 837 505.

Nebo se podívejte, jak probíhaly kulinářské dny začátkem dubna 2016.


GASTROFORM - Váš spolehlivý partner ve světě profesionální gastronomie