Grafická verze

7 důvodů, proč si koupit konvektomat

Úspora tuků

U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.

Více...
Kontakty
Kde nás najdete
Projekce velkokuchyně

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Nemůžete přečíst? Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Konvektomaty: Komunikační rozhraní a analýza HACCP

Komunikační rozhraní Retigo Vision

Virtuální komunikace je v dnešním světě samozřejmostí. Možnostem se meze nekladou a to samé platí i pro konvektomaty RETIGO VISION. Stroje je nejen možné připojit pomocí LAN spojení (konektor RJ45) k počítači nebo počítačové síti, ale disponují i USB konektorem pro použití např. flash disku. Díky těmto skutečnostem je možné:

  • Přidělit konvektomatu vlastní IP adresu
  • Připojit se přes internetový prohlížeč k libovolně vzdálenému konvektomatu
  • Nahrávání a stahování programů, receptů, obrázků a melodií přes USB nebo počítačovou síť
  • Stahování a zobrazení dat HACCP
  • Vstup do servisního menu i ze vzdáleného počítače (pouze přes PIN kód)
  • Aktualizace ovládacího softwaru
  • Ovládání konvektomatu ze vzdáleného počítače
  • Možnost zobrazení chybových hlášení

HACCP

Analýza HACCP

HACCP je zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body), která se ve světě, ale i u nás používá pro systém preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností souvisejících s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Software firmy Retigo Vám nabízí:

  • Stahování, prohlížení a archivace dat
  • Tisk protokolu o průběhu tepelné úpravy, tisk grafů
  • Jednoduchou a rychlou tvorbu programů
  • Zobrazení dat HACCP přímo na displeji ovládacího panelu konvektomatu


Data HACCP (teplota prostoru, teplota v jádře pokrmu, zvolený režim, doplňkové funkce, ale také jakékoliv události, jako je otevření a zavření dveří, změna režimu, změna nastavených teplot, výpadek elektrického napájení, apod.) se zcela automaticky ukládají do paměti ovládací elektroniky každého zařízení (kapacita paměti je až 160 hodin vaření) a lze z nich vytvořit přehlednou tabulku nebo graf.

GASTROFORM - Váš spolehlivý partner ve světě profesionální gastronomie
  • Cloud Hosting in Europe - MasterDC.com | www.masterdc.com/cloud-hosting/ - Professional Cloud hosting provider in Central Europe with datacenters in Prague. Money saving cloud services for your business
  • Dezinfekce - Dezinfekce na ruce, bezoplachová dezinfekce na povrchy a dezinfekční mýdlo