Články

  • Zákaz kouření v restauracích v Evropě výrazně snížil riziko infarktu a restauratéři nepřišli o zisky

    Je to přesně pět let, co v Irsku jako první evropské zemi, začal platit zákon zakazující kouření v restauracích. Postupně se přidaly další země a dnes jich je celkem dvacet. Podle posledních čísel v zemích se zákazem kouření v restauracích výrazně kleslo riziko infarktu. Další pozitivní údaj je, že lidé kvůli zákazu nepřestali do restaurací chodit.

  • Výhodná nabídka chladící techniky Dorametal - do 31.12. 2009

    Vážení klienti, na závěr roku 2009 jsme pro Vás připravili mimořádnou nabídku na chladicí techniku Dorametal. Tato akční nabídka, kdy můžete ušetřit tisíce korun, trvá do 31.12.2009 nebo do vyprodání skladových zásob. Plánujete-li koupit novou chladničku, mrazničku, šokový zchlazovač, chladící stůl, chladící vitrínu, ..., neváhejte nás kontaktovat.

  • Vaříme v konvektomatu Retigo - Recepty na Moučná jídla, Česká kuchyně

    Recepty na klasická česká moučná jídla uzpůsobená pro přípravu v konvektomatech české firmy Retigo - Mražené pečivo Rina listové, plněné ovocné knedlíky, Zapékané těstoviny (brambory, žemlovky), české buchty (buchtičky s krémem),  šlehaná těsta (bublaniny, piškoty, korpusy), věnečky z odpalovaného těsta, perník - polotovar Vitana, Natura…

  • Vaření v konvektomatu Retigo - Recepty na Přílohy - Česká kuchyně

    Recepty na klasické české přílohy uzpůsobené pro přípravu v konvektomatech Retigo - Opékané brambory,  hranolky, vařené brambory, dušená rýže, houskové knedlíky, bramborové knedlíky, vařená zelenina

  • Vaření v konvektomatu Retigo - Recepty na Maso, Česká kuchyně

    Recepty na maso uzpůsobené pro přípravu v konvektomatech Retigo. Pečené vepřové maso (vcelku), vepřové maso dušené (vcelku), vepřové maso na kmínu (kostky), přírodní řízky (roštěnky, kotlety), vepřové a hovězí závitky, anglický rostbíf, ražničí (špízy), guláš (hovězí, vepřový), čevabčiči, čufty, vepřenky, sekaná pečeně, smažené řízky, grilovaná kuřata, smažené karbanátky (holandské řízky), pečená kuřata, grilovaná křidélka, uzené maso vařené, hovězí pečeně, ryby na roštu (na másle)

  • Varná technika Angelo Po modul 700

    Kompaktní řada s vysokou variabilitou

  • Obědové servery - levná reklama pro restaurace

    Otázku "kam na obědové menu?" si pokládá čím dál více uživatelů připojených k internetu. Odpovědi na svoji otázku a inspiraci pro své chuťové pohárky často hledají na specializovaných serverech.

  • Přehled nekuřáckých kaváren a restaurací v Brně

    V rámci projektu Brno - Zdravé město - vznikl na oficiálních stránkách města Brna seznam nekuřáckých kaváren a restaurací. Lidé, kteří preferují podniky s čistým vzduchem tak mají možnost zjistit, kde se podniky se zákazem kouření nacházejí.

  • Akce krouhač zeleniny CL 50 a CL 50 Ultra

    3 disky (2x plátkovač a 1x strouhač) dle vlastního výběru ke každému CL 50 ZDARMA

  • Nová řada myček na nádobí Winterhalter

    Nové podstolové mycí stroje na sklo i nádobí řady UC