Grafická verze

7 důvodů, proč si koupit konvektomat

Úspora vody

Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.

Více...
Kontakty
Kde nás najdete
Projekce velkokuchyně

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Nemůžete přečíst? Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Retigo Banket systém

Retigo Banket systém

Výrazem „banket“ se označuje společné stolování při mimořádných, oficiálních nebo slavnostních příležitostech, při kterých se jídla a nápoje podávají sedícím hostům. BANKET SYSTÉM v praxi znamená ucelený koncept, který zahrnuje činnosti od samotné přípravy surovin, jejich tepelného zpracování, zchlazení, udržování až po regeneraci a podávání již hotových pokrmů přímo na talíři.

Firma Retigo nabízí výrobky, které Vám v kombinaci s konvektomaty maximálně zjednoduší profesionální přístup k tomuto modernímu způsobu stravování.

Banketové vozíky a koše - zabezpečí perfektní uložení talířů v konvektomatu, dokonalé prohřátí pokrmu a snadnou manipulaci s maximálním počtem až 70 talíři najednou.

Termoobaly - zajistí udržení dostatečné teploty pokrmu po dobu 20 minut bez ztráty jeho kvality.

Pomocí Retigo BANKET SYSTÉMU se výdej ve Vašem provozu stane flexibilnější a Vaši zákazníci určitě ocení profesionalitu Vašeho personálu.

GASTROFORM - Váš spolehlivý partner ve světě profesionální gastronomie
  • Cloud hosting pro firmy - Doporučujeme cloud hosting na serveru v datacentru MasterDC
  • Dezinfekce - Dezinfekce na ruce, bezoplachová dezinfekce na povrchy a dezinfekční mýdlo